Baikpulih komputer, MacBook & iMac

Kami menyediakan penukaran skrin jika skrin komputer anda retak. Setiap komponen yang digunakan adalah asli.Umum komputer yang sudah berusia mungkin menghadapi kerosakan papan kekunci. Keadaan persekitaran seperti habuk yang masuk juga boleh merosakkan papan kekunci.


Komputer yang berusia dan tidak diservis mungkin menyebabkan beberapa komponen papan induk rosak. Tunggu dulu kami boleh baiki dan anda tidak perlu membeli komputer baru.Selepas setahun dua anda akan terasa Windows anda amat perlahan atau lansung tak boleh digunakan. Set temujanji dengan kami dan pakar kami akan buat WIndows anda seperti hari pertama anda membeli komputer anda.


Baikpulih telefon pintar

Malang tidak berbau. Skrin pecah antara masalah yang kerap terjadi. Kami menyediakan penukaran skrin dalam masa 30 minit.Umum peranti yang berusia lebih 2 tahun jangka hayat penggunaan bagi satu hari sudah tidak seperti dahulu lagi. Penggantian bateri dalam masa 30 minit akan membantu anda dalam kerja seharian.


Peranti terkena air dan tidak dapat berfungsi juga antara masalah yang kerap kami terima. Datang ke cawangan kami untuk kami periksa.Adakalanya penggunaan yang lasak atau cas berterusan boleh merosakkan papan induk peranti. Kami juga boleh menyelesaikan masalah tersebut.Beberapa pelanggan yang berpuas hati

Sudah beberapa kali saya menggunakan servis iFix. Kerja mereka sangat kemas dan teratur. Setiap baikpulih yang dibuat mereka akan terangkan kepada pelanggan sebelum memulakan kerja. Sangat-sangat berpuas hati.


Mira

Pertama kali saya datang terangkan masalah tak sampai 30 minit terus siap. Memang cekap mereka buat kerja. Sangat-sangat teruja tengok mereka baikpulih depan-depan kita dan dah tak payah risau tinggalkan fon.


Fahmi

Jangan tunggu lagi, biar kami selesaikan masalah anda!

Hubungi talian khidmat pelanggan kami untuk mendapatkan khidmat nasihat awal sebelum anda datang ke cawangan kami.

Ingin mengetahui jika terdapat sebarang promosi?

Kami menawarkan servis baikpulih peranti elektronik Apple seperti iPhone, iPad, MacBook dan juga iMac. Kami juga menawarkan servis baikpulih untuk pelbagai jenama telefon pintar Android. Setiap pemeriksaan adalah percuma.

Kami menerima pembayaran menerusi kad kredit, kad debit dan juga e-Wallet tempatan

Ikuti kami di laman sosial

Copy link
Powered by Social Snap